Mountainbikerute på Gran Canarias sydøstside

50 km ad jordveje og vigtige bjergskråninger

Fra et turistområde som Meloneras til en kommune med vidunderlige slugter som Agüimes. Denne cykelrute på 50 km gennem den sydøstlige del af Gran Canaria byder på kontraster, smukke kystlandskaber og landskaber ind i landet. Efter at have forladt kysten kører man op ad jordstier, der fører til Arteara og fortsætter langs vigtige bjergskråninger indtil den fortryllende landsby Fataga, hvor man passende kan gøre holdt for at holde væskebalancen. Vejen fortsætter ad en krævende strækning, som går igennem Fataga-dalens begyndelse og tæt forbi vulkanområdet i Rosiana.

Cykle til Agüimes ad stier med asfalt og sand

Fra vulkanområdet i Rosiana til Santa Lucía de Tirajana, hvor man kan komme til kræfter igen, venter en nedkørsel på asfalt. Herefter fører en sidevej til dæmningen La Sorrueda, et af de vigtigste naturreservater i Spanien, fyldt med flotte palmelunde, som man forlader for at cykle til den arkæologiske udgravning ved Ansite-fæstningen. På strækningen fra Barranquillo de Sardina køres der ad stier med asfalt i stedet for sand. Nu skal der kun gøres en sidste anstrengelse op ad en række bjergskråninger til Agüimes.

Distance
87 km
Højde
408 m
Slope
1600 m
Restaurant
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
  • Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
  • Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
  • Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045