Mountainbikerute på sydvestsiden af Gran Canaria

På cykel igennem Inagua-bjergene
Denne tur med stigninger går igennem områder med stejle bjergstier afløst af cykelstier og asfaltstrækninger, der fører op i de fabelagtige Inagua-bjerge på vestsiden af Gran Canaria. Dette naturreservat omfatter en af bedst bevarede fyrreskove på øen, hvorfor der er strækninger, hvor man bliver nødt til at bære cyklen over skulderen. Denne kraftanstrengelse bør man have i baghovedet, hvis man beslutter sig for at cykle denne 70 km lange rute, der har en akkumuleret højde på 1.770 m.
Sådan kommer du til Meloneras, slutpunktet på ruten
Efter at have forladt det beskyttede Inagua-område og med fyrreskovene bag sig fører en lang nedkørsel til dæmningerne, der ligger spredt ud over de imponerende dale ind i landet på Gran Canaria, som f.eks. Chira- eller Soria-dæmningerne. Her veksles der mellem asfalten og jorden i de dybe slugter, som afløser hinanden, indtil man når frem til Arguineguín-kysten i Mogán. På den sidste strækning kan man nyde landskabet, mens man cykler ud ad landevejen, indtil man får mulighed for at puste ud på stranden i Meloneras, afslutningen på ruten.
Distance
70 km
Højde
1222 m
Slope
1770 m
Localidad
Reserva Natural Inagua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045