Mountainbikerute på La Graciosa

Kørsel på godkendte veje

La Graciosa, den største af øerne i øgruppen Chinijo, nyder beskyttelse som naturpark og ligger nord for Lanzarote. Den har de ideelle kulisser for en cykeltur. At cykle på øens stier med hvidt sand og opdage dens vidunderlige vige og strande med klart vand er et sandt privilegium, som ligger inden for mulighedernes grænser for enhver mellemklassecyklist. For at bevare dette paradis, hvor tiden synes at stå stille, er det vigtigt, at man kun cykler på de godkendte veje, som omfatter tre ruter, der alle går igennem karakteristiske områder med drømmelandskaber.

Tre cykelruter

Selv om La Graciosa er en lille ø, har den meget at byde på. Turen Corral-Punta del Cobre begynder på La Mareta-sletten, går forbi bjergene El Mojón og Amarilla og videre langs nordvestkysten. En anden mulighed er at gøre rundturen mod nord, fra Las Agujas til bjerget Bermeja, tage til stranden Las Conchas eller landsbyen Pedro Barba. Hvis man ikke ønsker at komme væk fra kysten, fører en vej, som man kan tage i begge retninger, til den imponerende Playa de La Francesa: meget sand og krystalklart vand.

Distance
78 km
Højde
1498 m
Slope
2020 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
  • Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
  • Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
  • Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
8
257
13
262
10045