Mountainbikerute på La Palma

Vulkanruten på cykel

Få men veludnyttede kilometer på denne tur, der går ad skovveje. Denne vulkanrute, der er beregnet på cyklister, tager sit udgangspunkt i fritidsområdet med Pilar-refugiet midt på La Palma. Her starter en rundtur over en fast grund af vulkansk sand, der ligger på begge sider af Cumbre Vieja. Det er højst sandsynligt, at man under rundturen får lejlighed til at se, hvordan skyhavet omkring dens skråninger dannes, hvilket er en ægte forestilling, der som kulisse har denne naturpark, der går midt igennem den sydlige halvdel af øen.

35 km rundt om Cumbre Vieja

Ruten starter langs vestskråningen på Cumbre Vieja, der har en blødere profil, som giver mulighed for at varme op, mens man cykler og betragter havet på den ene side og de vulkankegler, der ligger i pæn linje, på den anden side. Det er det helt rigtige øjeblik til et foto inden hjemturen, der foregår på skråningens østside, hvor profilen er mere krævende, og der venter 14 kilometers stigning. En kort rute på 35 km, der ganske afgjort skal tilbagelægges på en bjergcykel, og som man kan nyde hele året rundt.

Distance
117 km
Højde
617 m
Slope
1870 m
Restaurant
Localidad
Cumbre Vieja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
5
257
13
262
10045