Mountainbikerute på Lanzarote

Træde i pedalerne i lava i Timanfaya

Med incitamentet at køre igennem den imponerende Timanfaya Nationalpark startes der fra fiskerbyen Órzola længst mod nord på Lanzarote, man krydser Malpaís ved vulkanen La Corona, kommer op på klippeskrænten Famara og kan se over til øen La Graciosa fra udsigtspunktet El Mirador del Río, skabt af César Manrique. Det næste skridt på denne rute, der er kendt under navnet Lavapedaler, er Famara-bugten, hvor en tur i vandet gør det lettere at klare den lange vej, der skifter mellem sti og asfalt, indtil man kommer frem til sportsanlæggene i La Santa.

Cykeltur på 100 km indtil Playa Blanca

Efter at være cyklet igennem Lasanta kommer den helt store seværdighed på denne rute: Et univers af lavastrømme og kratere i Timanfaya Nationalpark, hvor cyklen kører igennem vulkansk sand, som man derefter lægger bag sig for at få nye kræfter i landsbyen Yaiza. Nu vender man tilbage til kysten, denne gang til Salinas de Janubio. Ved slutningen af turen i turistbyen Playa Blanca venter ledsagevognen, og turen går videre til Playa de Papagayo: Et fortjent hvil efter over 100 km på cykel.

Distance
64 km
Højde
2303 m
Slope
1690 m
Restaurant
Localidad
Órzola

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045