Mountainbikerute på nordsiden af Tenerife

Kørsel ad brede stier indtil Orotava-dalen

Denne lange rute, der går fra La Esperanza til Santiago del Teide, går gennem Tenerifes nordside. Lige fra startpunktet køres der ad brede, behagelige, faste stier mellem skove med kanarisk fyr, der synes at gøre den anstrengelse mindre, som det kræver at komme op på øens centrale højdedrag. Her kommer man til turens højeste punkt på 1.728 m, en smuk præambel til den hurtige nedkørsel, der går til Valle de La Orotava og fritidsområdet La Caldera, hvor man holder hvil.

Besøge vulkanen Chinyero og slutte af i Santiago del Teide

Dette er en rute, der skal nydes, mens kilometerne tilbagelægges og Teide-bjerget synes at rotere unisont for at vise sin imponerende nordside. Med den friske vind imod ansigtet kommer man frem til landsbyen San José de los Llanos i El Tanque, et godt sted til at spise, få ny energi og gøre klar til den sidste strækning, der byder på en overraskelse: Udsigten til lavastrømmene fra vulkanen Chinyero, der var årsagen til det seneste vulkanudbrud på Tenerife for mere end et århundrede siden. Til trods herfor ender turen mellem flotte mandeltræer, der leder én til Santiago del Teide.

Distance
50 km
Højde
756 m
Slope
1130 m
Restaurant
Localidad
La Esperanza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045