Pozo de la Salud (Sundhedsbrønden)

Vand med helbredende egenskaber på El Hierro

Ved at følge landevejen som går gennem El Golfo-dalen, på El Hierro, kommer man til en af de mest besøgte turistattraktioner på øen: Pozo de la Salud (Sundhedsbrønden). Det er en kilde af mineralmedicinsk vand, som siden det 19. århundrede regnes for at have helbredende egenskaber. Manglen på vand på øen gjorde, at man gravede denne brønd, og trods saltindholdet fandt man snart ud af, at det gjorde godt. Vandet blev så berømt, at man endda eksporterede til Cuba og Puerto Rico.

Kurbad Pozo de la Salud

I 1949 blev vandet i Pozo de la Salud erklæret for et Gode til Offentlig Benyttelse grundet dets egenskaber, og var anbefalet mod gigt, hud- og maveproblemer. I dag kan man besøge strukturen af den gamle brønd, et symbol på dette specielle sted. Ved siden af den, ligger Kurbadet Balneario Pozo de la Salud, der er specialiseret i pleje af kroppen, hvile og ernæring, og er promotor for helseturismen på De Kanariske Øer.

Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
7
11
262
10045