La Atalayita

Stig op på tinden af La Atalayita
Den lille bebyggelse La Atalayita er beliggende i dalen Pozo Negro i den vestlige del af Fuerteventura. Dette arkæologiske fund går helt tilbage til tiden for øens urbefolkning kaldet ”mahos” eller ”majos”. I øjeblikket tillader informationscenteret, at man kan besøge konstruktioner, der er mere end seks århundreder gamle. Det er spændende at kende historien bag denne lille by, der tjente som nattely og beskyttelse mod naturkræfter og angreb. Det anbefales også at stige op på tinden, hvor man kan nyde den ekstraordinære panoramaudsigt over denne boplads
Udstillingsområde for at kende historien
La Atalayita tilbyder 1.200 m2 autentisk historie. En stort område bestående af mere end 115 konstruktioner udover et udstillingsområde, hvor de besøgende har mulighed for at informere sig om, hvordan livet har forløbet i bebyggelsen igennem historien. Der er ligeledes brochurer, som angiver og forklarer de forskellige typer opførelser, og det anbefales at tage en til turen gennem bopladsen, så man bedre kan forstå historien.
Parking
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
4
11
262
10045