Økomuseum i La Alcogida

Håndværk på Fuerteventura, live
Omtrent midt på Fuerteventura, lidt til nord, nær ved byen Tefir, finder et specielt museum, nemlig det i La Alcogida. Og det er specielt, for det er et levende museum: den besøgende kan se, hvordan håndværkerne fra øen arbejder i de forskellige værksteder, og kan også deltage aktivt. Økomuseet består af syv bygninger, der er genopbygget, og som er eksempler på de forskellige arkitektoniske stilarter på øen, fra det enkle og beskedne bondehus til herskabshusene med balkoner og trætrapper i to etager, og med tegltag.
Oplev det lokale bondeliv
På museet kan man opleve livet, som det udfoldede sig for de lokale bønder - kaldet "majoreros" - fra det 19. århundrede indtil for få årtier siden. Øens husdyr er velrepræsenterede, og man finder både geder, æsler og kameler; og også et udvalg af øens flora: kaktus, sukkulenter og palmer lever sammen i det golde landskab. Der er også mulighed for at opleve vandopsamlingssystemet, brødovnene eller de gamle tærskepladser og høstakke.
Localidad
Tefía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
4
11
262
10045