Saltmuseet

Oplev, hvordan saltet traditionelt blev udvundet af havet
I Saltmuseet, på vestsiden af Fuerteventura, kan man opleve, hvordan saltet traditionelt blev udvundet af havet, før det blev til en grundingrediens i ethvert køkken. Det ligger ved Caleta de Fuste, hvor man byggede øens første saltlaguner for flere hundrede år siden. Museumsbygningens hvide mure og det imponerende hvalskelet, der står ved siden af saltlagunerne, gør Saltmuseet let kendeligt, når den besøgende nærmer sig ad landevejen.
Besøg saltlagunerne på Fuerteventura
Museet er opdelt i to zoner. Den første indeholder en udstilling inde i den rolige museumsbygning med informative paneler og videofremvisninger. Og den anden, udenfor, hvor den besøgende kan gå mellem de fuldt funktionsdygtige saltlaguner og observere, hvordan man på traditionel vis fremstiller denne bestanddel, der er så almindelig i det kanariske køkken. Et cafeteria og en butik, hvor man kan købe salt produceret på selve museet, fuldender besøget.
Catering
Parking
Localidad
Castillo Caleta de Fuste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
4
11
262
10045