Atlantisk center for moderne kunst (Centro Atlántico de Arte Moderno – CAAM)

En rejse gennem den kunstneriske kultur i Afrika, Amerika og Europa

Dette vigtige museum er beliggende i den historiske bydel Vegueta i det historiske centrum af Las Palmas de Gran Canaria, som er øens hovedstad. Det altantiske center for moderne kunst (El Centro Atlántico de Arte Moderno –CAAM) er blevet De Kanariske Øers hovedmuseum for moderne kunst. Dets særegenhed ligger i målet om at fokusere på kritisk tænkning og den kunstneriske kultur fra tre kontinenter: Afrika, Amerika og Europa. Et komplet besøg, der samler malerier, tegninger, skulpturer, grafiske værker, postkort og interessante udstillingsprojekter, der alle har fokus på denne ”trekontinentalitet”.

Gratis udstillinger og butik

I dette kunstcenter, hvor der er gratis adgang for alle, tilbydes de besøgende et komplet program af udstillinger og en intens aktivitetskalender relateret til den moderne kultur. Dets bibliotek med næsten 57.000 specialiserede kunstbøger har en omfattende samling dedikeret den afrikanske og latinamerikanske kunst og kunstnere. Ligeledes er der en butik med en bredt udvalg af varer relateret til de forskellige kunstdiscipliner som f.eks. bøger, postkort, smykker, tasker eller papir- og dekorationsvarer, som er perfekte, hvis man vil have et minde om dette fantastiske besøg.

Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045