Botanisk Have Viera y Clavijo

Besøg den største botaniske have i Spanien

Slugten Barranco de Guiniguada passerer et hjørne, som er så vidunderligt, at alle bliver betaget: den Botaniske Have Viera y Clavijo, den største i Spanien og en af de bedste i verden. På en spadseretur over de 27 hektarer kan man opleve den varierede flora, som den kanariske øgruppe kan bryste sig af. Den ligger ved Gran Canarias vigtigste by, i den nordøstlige del af øen, og er hjemsted for eksotiske og utrolige plantearter, hvoraf over 500 er oprindelige planter fra øerne, nogle i fare for udryddelse.

Kanarisk have med tusinder af kaktus, drageblodstræer og palmer

Grundlæggeren af dette paradis, svenskeren Eric Sventenius - der ligger begravet her - havde en drøm om at beskytte den oprindelige flora, en drøm som er blevet til dette univers, også kendt som den Kanariske Have. Der er åbent alle årets dage, det mest populære område er Jardín de las Islas (Øernes Have), på 7.000 kvadratmeter med massevis af fyrretræer, drageblodstræer og palmer. Ligeså utrolig er den eksotiske palmelund, som modtager den besøgende; kaktushaven, med 2.000 eksemplarer; haven med lokale plantearter (den såkaldte makaronesiske have) ; eller den altid overraskende laurbærskov.

Catering
Parking
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045