By- og havmuseet (Museo de la Ciudad y el Mar)

Byens historie og dens tilknytning til havet

By- og havmuseet (Museo de la Ciudad y el Mar) er beliggende i Castillo de Mata, som er en historisk enklave, der udgjorde en del af byens forsvarssystem nær bydelen Triana i Las Palmas de Gran Canaria. Museet tilbyder den besøgende kendskab til mere end fem århundreders historie og lægger særlig vægt på den tætte og vedvarende relation byen har med havet. Et anbefalelsesværdigt besøg, hvor man kan få udvidet sit kendskab til byens historie i en emblematisk bygning, der er erklæret historisk og kulturet mindesmærke og i sandhed noget, byen kan være stolt af.

Et vigtigt kultursted i byen

Installationerne i Castillo de Mata er blevet fuldt istandsat og udgør et vigtigt kultursted i Las Palmas de Gran Canaria. Tidligere var Castillo de Mata en del af forsvarsmuren og havde en vigtig rolle i forbindelse med piratangrebene. Dette museum er et interessant supplement til skoleundervisningen. Entréen er gratis, og det er en spændende måde at lære byens historie fra det 15. århundrede frem til nutiden, og der er mulighed for rundvisninger for grupper, som skal reserveres på forhånd.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045