Casa de Colón (Columbus' Hus)

Museet for Amerikas opdagelse

I den historiske bykerne af Las Palmas på Gran Canaria, i den nordlige del af øen, finder man en smuk bygning i kolonistil, kendt som Columbus' Hus. Huset, der er åbent for publikum alle dage, har 13 udstillingssale, hvor der fortælles om De Kanariske Øers historie og deres forhold til Amerika. Det er det bedste sted til at lære om kanarisk og amerikansk kultur før europæernes ankomst; og også til på førstehånd at opleve disse eventyreres liv og deres rejser over havet.

Palæet, hvor Columbus opholdt sig

Dette palæ tilhørte de første guvernører af Gran Canaria og fungerede som indkvarteringssted for Christoffer Columbus, når han, ved begyndelsen af rejserne til Amerika, gjorde ophold på De Kanariske Øer. Den smukke bygning og dens patioer er i sig selv et obligatorisk stop på hvilken som helst udflugt til Las Palmas på Gran Canaria og et typisk billede af den historisk bykerne Vegueta.

Wifi
Is accessible
Localidad
Vegueta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045