Cenobio de Valerón

Det klosteragtige område ved kløften i Valerón

I det nordlige Gran Canaria ligger en af de mest imponerende arkæologiske udgravninger på De Kanariske Øer, grundet dens dimensioner: Cenobio de Valerón Det er et enormt fælles kornkammer, som de oprindelige indbyggere på øen brugte til at opbevare kornet, der var grundlaget for deres kost. Det drejer sig om over 300 siloer, der er boret ned i den bløde klippe, og som er forbundet indbyrdes på flere niveauer. Et forhistorisk ingeniørarbejde, der er et besøg værd grundet dets kulturarvsmæssige betydning for øen.

Besøg Cenobio de Valerón

Udgravningen er blevet tilpasset således, at man nu kan besøge stedet. Det er åbent for publikum fra tirsdag til søndag, og der skal betales entré. Man kan gå ruten på egen hånd, eller hvis det drejer sig om en gruppe på over 10 personer, med en guide, der skal reserveres på forhånd. Der er forskellige faciliteter som parkering og på ruten i udgravningen er der paneler med forklaringer, for at besøget kan blive så instruktivt som muligt. Ved indgangen er der en lille butik, hvor man kan købe souvenirs fra udgravningen og lokale produkter.

Parking
Localidad
Santa María de Guía
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045