Det Kanariske Museum

Et arkæologisk museum på Gran Canaria

Det Kanariske Museum ligger i Las Palmas de Gran Canaria, den vigtigste by på øen Gran Canaria, og de 11 sale indeholder en stor samling, der omfatter hele øgruppens historie. De arkæologiske fund, som er blevet gjort på øen igennem tiden, er tilgængelige for alle de besøgende, som er interesseret i at lære om De Kanariske Øers fortid. Samlingen af mumier og skeletter fra urindbyggernes tid er noget af det, der bliver fotograferet mest: når man står over for vitrinerne, har man fornemmelsen af at træde ind i et videnskabeligt arbejdsrum fra en svunden tid.

Det Kanariske Museum i den historiske bykerne Vegueta

Det Kanariske Museum, der blev grundlagt i slutningen af de 19. århundrede, ligger i den historiske bykerne Vegueta, og besøget kan derfor let suppleres med en gåtur rundt i kvarterets smukke gader. Det er åbent for publikum hele ugen, undtagen eftermiddage lørdag og søndag. Her er en butik, hvor man blandt andet kan købe kunstværker, kort og gaveartikler.

Wifi
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045