Elder Museet

Videnskab og teknologi for hele familien

I dette museum i Las Palmas på Gran Canaria på den nordøstlige del af øen, der er tilegnet videnskab og teknologi, er det forbudt ikke at røre. For på Elder Museet ønsker man at fremme den interaktive oplevelse til, gennem forskellige eksperimenter, at forstå den information, der fremgår af panelerne. De mindste har det supersjovt, mens de udforsker videnskabens gåder, og det er et obligatorisk besøg, hvor hele familien kan more sig og lære noget nyt.

Et interaktivt museum på Gran Canaria

Den besøgende kan tage billeder af sig selv i kabinen i et kampfly og se et lokomotiv fra det 19. århundrede inde i selve museet. En 3D biografsal og et moderne drivhus fuldender oplevelsen, og det uden at tage attraktionen Robocoaster med i billedet! Elder Museet kan besøges fra tirsdag til søndag, og man kan gøre det til en del af en tur rundt i den historiske bykerne, da det ligger ved siden af den centrale park Santa Catalina.

Catering
Wifi
Is accessible
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045