Maipés de Agaete

Arkæologisk park i fri luft på Gran Canaria

Næsten 700 grave i store høje bygget med vulkanske sten gør Maipés de Agaete til en helt særlig arkæologisk park i fri luft, som har meget at fortælle om urindbyggernes univers. Beliggende i det nordvestlige Gran Canaria med ryggen mod Tamadaba fyrreskoven, hviler det på en stor lavastrøm i et tørt og bemærkelsesværdigt smukt landskab, med gravpladser, der er over 1.300 år gamle. Et spektakulært sted, erklæret for Kulturminde, hvor farverne i den grå jord og de grønne planter blander sig i en stemningsfuld kromatisk leg.

Besøg gravene i Maipés

Den gådefulde begravelsesplads i Maipés kan opleves ved at følge en bekvem rute, der er tilpasset bevægelseshæmmede, og lidt over en kilometer lang. Indledningsvis, i informationscentret får man forklaret de forskellige slags grave og trænger ind i øens urindbyggeres verden. Derefter leder ruten over gangbroerne forbi hundredevis af gravhøje, der er op til 8 meter i diameter og 3 meter høje, som ligger diskret spredt ud over terrænet. En guidet tur til urindbyggernes verden i vidunderlige omgivelser.

Parking
Localidad
Agaete
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
2
11
262
10045