Saltlagunerne på Fuencaliente

Saltlagunerne på La Palma

I den sydlige del af øen La Palma ligger disse saltlaguner, som er erklæret området af videnskabelig interesse, fordi mange trækfugle bruger stedet til at holde hvil. Det af de mest besøgte steder på øen. Her allierer jord, vand og luft sig for at gøre saltlagunerne i Fuencaliente til et værdifuldt menneskeskabt landskab, hvor kontrasterne mellem de hvide salt, den sorte vulkanske jord og havets blå farve, danner et billede af stor skønhed. Naturens farvepalet maler saltlagunerne i et skue, der er værd at se.

"Fleur de sel" opsamlet i Fuencaliente

Havvandet fanges mellem sten og mudder og danner en labyrint, hvor solen fordamper det og kondenserer saltindholdet. Under processen opstår smukke farveeffekter, fra gult til blå, over rosafarvet. De små krystaller blinker og bliver opsamlet på traditionel vis i små pyramider, som bliver tørret af luften. I restauranten Jardín de la Sal, som er temaorienteret, kan man lære om produktionsprocessen og købe fine produkter, som for eksempel "fleur de sel".

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
5
11
262
10045