Skibsmuseum

En intens og spændende gennemgang af marinehistorien

Skibsmuseet (Museo Naval) har til huse i skibet Barco de la Virgen beliggende på pladsen La Alameda i Santa Cruz de La Palma, som er øens hovedstad. Det drejer sig om en nøjagtig gengivelse af en karavel fremstillet i 1940 i forbindelse med begivenheden ”Bajada de la Virgen” under lokalfesten Fiestas Lustrales. Herefter er byens emblematiske sted blevet ét af de mest populære museer på La Palma. Inde i skibet er der en interessant samling af genstande fra marinehistorien som f.eks. navigationsinstrumenter, miniaturemodeller og grafisk dokumentation af stor historisk værdi. En intens og spændende gennemgang af fem århundreder.

Det mest besøgte museum på La Palma

Særegenheden ved stedet, hvor museet befinder sig, og den store historiske værdi af dets indhold har gjort skibsmuseet det mest besøgte museum på La Palma. Al information er detaljeret på flere forskellige sprog, og der er en guidetjeneste, som er praktisk for besøgende, der ønsker et dybere kendskab til historien, dette smukke museum rummer. Installationerne, der er moderne og istandsatte, indeholder interessante historiske emner og interaktive elementer. Der er en uforglemmelig oplevelse at stige om bord dette skib, der ligger midt i byen, og opdage dets spændende historie.

Parking
Wifi
Localidad
Santa Cruz de la Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
  • Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
  • Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
5
11
262
10045