(CACT) Jameos del Agua

Skønheden af en underjordisk sø

I denne vulkanske grotte i det nordlige Lanzarote, bliver man uundgåeligt smittet af den rolige og næsten magiske stemning. Den naturlige sø, inde i selve hulen, er kun lidt oplyst af solen og er hjemstedet for en art albinokrabber, der er den eneste af sin slags i verden. I cafeteriaet inde i selve hulen kan man holde en pause for at få en forfriskning, mens man nyder stedets skønhed.

Koncertsal tegnet af César Manrique

Udviklet af den lokale kunstner César Manrique, forbinder Jameos del Agua respekten for de små krabbers habitat med kulturelle aktiviteter. Ved siden af hulen, hvor disse krabber bor, findes en palmehave med en kunstig sø og et museum, der er tilegnet vulkanerne, og som byder på flere aktiviteter, man kan deltage i. Tilmed en koncertsal, som er bygget i selve hulen, og som udnytter den vulkanske grottes lydforhold, hvor der afholdes mange koncerter og arrangementer i unikke omgivelser.

Catering
Parking
Wifi

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
3
11
262
10045