César Manrique-stiftelsen

Maler, arkitekt og billedhugger fra Lanzarote

César Manrique-stiftelsen ligger midt på Lanzarote i huset, der er kendt som Taro de Tahíche. Maler, arkitekt og billedhugger, Manrique ønskede at gøre denne ø til den smukkeste af alle. Denne bygning, konstrueret over fem vulkanske luftlommer, der er omdannet til værelser, er et eksempel på kunstnerens typiske arkitektur. Her kan den besøgende bedre forstå, hvordan han forandrede Lanzarote, mens han blandede kunst med natur og samtidig respekterede øens landskab og traditioner.

Museum for César Manrique

Når man besøger César Manrique-stiftelsen er det muligt at opleve både kunstnerens værker, som er blandt de mest betydningsfulde på De Kanariske Øer, og en udstilling af moderne kunst, som var en del af hans private samling. Ombygningen af huset til museum blev overvåget af Manrique selv nogle måneder, før han døde. Der er åbent for besøg alle ugens dage indtil kl. 18.

Catering
Parking
Localidad
Tahiche
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
3
11
262
10045