Saltlaguner i Janubio

De største saltlaguner på De Kanariske Øer.

Saltlagunerne i Janubio, på Lanzarote, er de største på De Kanariske Øer, og danner et menneskeskabt landskab af høj arkitektonisk og kulturel værdi. Den dag i dag fremstiller man stadig det hvide guld, som var afgørende for øens økonomi indtil for få årtier siden. De ligger i en lagune skabt af vulkanudbrud som dannede en barriere af lava ud for havet, og er blevet erklæret for område af videnskabelig interesse grundet de mange trækfugle, der holder til her.

Uimodståelige solnedgange på Lanzarote

Dette sted fortæller os om anstrengelserne, de lokale øboer gik igennem for at forandre omgivelserne og drage nytte af resultaterne. Det er saltets arkitektur, et eksempel på vedholdenhed og tilknytning til jorden, hvor faget er gået i arv fra far til søn i generationer. Det anbefales at besøge stedet ved solnedgang, når solen spejler sig i pytterne, hvor vandet fordamper i en leg af nuancer og farver af enorm skønhed, som uimodståeligt indfanges af kameraets objektiv.

Catering
Parking
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
  • Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
  • Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
3
11
262
10045