Casa del Vino y la Miel(Vin- og Honninghuset)

Et gastronomisk museum på Tenerife

Casa del Vino y la Miel (Vin- og Honninghuset) ligger i El Sauzal, i det nordlige Tenerife, i en typisk kanarisk hacienda, der er over 300 år gammel. Det er et obligatorisk stop for enhver turist med interesse for gastronomi, da man, udover at lære om vin- og honningfremstilling på Tenerife, kan smage forskellige lokale retter og produkter i de enestående omgivelser, både i restauranten og i baren. De mindste kan have det sjovt på legepladsen, der er indrettet specielt til dem.

Vinotek og restaurant med udsigt til Teide

Casa del Vino y la Miel (Vin- og Honninghuset) har en butik, hvor man kan købe forskellige slags lokal vin og kanariske delikatesser, blandt andre håndlavede artikler. Hvis man vil se hacienda'en udefra, er der ikke noget bedre end en tur rundt i haven med næsten 20 forskellige slags druer og udsigt til Teide. Der er åbent næsten hele dagen fra tirsdag til søndag.

Catering
Parking
Localidad
El Sauzal
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
  • Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
  • Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045