Casa Lercaro

Et palæ fra det 16. århundrede i La Laguna
Casa Lercaro ligger den nordlige del af Tenerife, helt konkret i byen La Laguna, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dette palæ på over 400 år, huser Tenerifes Historiske Museum, og det er faktisk vanskeligt at sige, hvad der er mest interessant, om det er de permanente udstillinger, som kan ses inde i salene, eller selve bygningen. Da det ligger i den historiske bykerne i La Laguna, kommer man nemt forbi Casa Lercaro på en rolig gåtur gennem gaderne.
Et museum, hvor man kan udforske Tenerifes historie
I det Historiske Museums vitriner og vægge finder man arkæologiske rester, kunstværker og genstande fra forskellige tidsaldre i De Kanariske Øers historie. Hvis man går på opdagelse i patio'erne kan se mange spændende ting, som de to smukt restaurerede kareter fra det 18. og 19. århundrede, en gravsten genbrugt som trappesten, eller brøndene, som forsynede hele palæet med vand. Og så fortælles det, at det mest berømte spøgelse på De Kanariske Øer går rundt i dette hus...
Catering
Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
La Orotava
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045