Cueva del Viento (Vindens Hule)

Et af de største vulkanske rør i verden.

Det største vulkanske rør i den Europæiske Union findes på Tenerife. Det er Vindens hule... og man kan besøge den! At dykke ned i Jordens indre, som om man var midt i en historie af Jules Verne, er en meget stor oplevelse. Hulen består af en labyrint af underjordiske passager i tre niveauer, hvor man kan beundre den geomorfologiske skønhed. Dens længde på 18 km gør den til et af de største vulkanske rør i verden i følge huleforskere.

Dyrk huleforskning på Tenerife

Cueva del Viento ligger i Icod de los Vinos, i den nordlige del af øen. Der er et besøgscenter med diverse paneler, der forklarer hulens unikke karakteristika i detaljer. Besøget i hulen varer to timer, og det anbefales at reservere på forhånd. Den besøgende bør tage i betragtning, at huleforskning kræver brug af lange bukser og passende fodtøj. Der er specielle priser for børn, men det skal understreges, at der ikke er adgang for børn under 5 år.

Parking
Localidad
Icod de los Vinos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045