La Orotava Akklimatiseringshaven

Den ældste botaniske have på De Kanariske Øer

La Orotava Akklimatiseringshaven i Puerto de la Cruz, er et af de bedste steder i det nordlige Tenerife til tage sig en spadseretur i naturen. Botanikentusiaster vil opdage mange plantearter, specielt af tropisk oprindelse: på nogle af stierne vil den besøgende føle sig som værende midt i en regnskov. Også kendt som den Botaniske Have i Puerto de la Cruz, blev den grundlagt for over 200 år siden.

Gå en tur og tag flotte billeder mellem tropiske blomster

Man er næsten forpligtet til at tage kameraet med til denne botaniske park: den besøgende vil ønske at indfange blomsternes skønhed eller tage sig et billede ved siden af nogle af de gamle træer, der syntes at være en del af et eventyr, som for eksempel den store ficus med de enorme luftrødder. La Orotava Akklimatiseringshaven er ydermere et køligt og behageligt sted at gå takket være den frodige bevoksning, som kan besøges hele året og er åben indtil kl. 18.

Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045