Palmetum i Santa Cruz

Besøg den bedste samling af palmetræer i Europa

Blidt bølgende landskaber og bakker mellem vandfald, søer og klipper, omgivet af udsigtspunkter, som vender mod havet, fylder det kunstige bjerg med naturlig vegetation. Det er Palmetum, en elegant jungle og fuld af udsøgte hjørner, som udover at være det største grønne område i Santa Cruz på Tenerife, er hjemstedfor den bedste samling af palmetræer i Europa. Beliggende i den østlige ende af øen, og 20 minutter til fods fra byen, er en tur rundt på de 12 hektar som at dykke ned i en hemmelig have, fuldstændig væk fra byens travlhed.

Oplev det skyggefulde Palmetum

Det er i sin tid var en losseplads er i dag en enestående botanisk have med 2.000 plantearter. Næsten 500 palmetræer fra hele verden smykker de vidunderlige kroge: fra Caribien, Ny Kaledonien, Indokina, Ny Guinea.... Udover at kunne smykke sig med at have den største samling af tropiske palmer i verden, inddeles floraen i 14 biogeografiske sektioner, som man uden besvær kan gå igennem på lidt over halvanden time. Perlen i Palmetum er det ottekantede skyggehus, et meget eksotisk sted, der huser de arter, der har brug for høj fugtighed.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
1
11
262
10045