Charco Azul på El Hierro

En naturlig pool, der ville gøre César Manrique stor ære

Stedet er ikke designet af Manrique, men ophavsmanden har overgået ham. El charco Azul på El Hierro er et af de mest imponerende og indtagende badeområder på den mindste af De Kanariske Øer. I denne afkrog kan man ved selvsyn se de mange forskellige former, som lavaen har skabt, og her er der ikke blot mulighed for at bade i det indbydende, turkisblå vand, men stedet er samtidig en bastion mod det store hav og de brydende bølger, det hvide skum og den øredøvende larm, så du kan bade trygt.

Lettilgængelig pool i et vulkansk område

Denne uberørte enklave, der ligger i El Golfo, en imponerende dal ved den stejle kyst, repræsenterer som få steder vulkanernes lunefulde, smukke indfald. Poolen er lettilgængelig til fods og har en solterrasse af træ og en bue af basalt over sig. Der er desuden områder, som egner sig til, at de mest uforfærdede kaster sig i vandet, som de lyster. Båd de og enhver besøgende får afkølet kroppen, kan slappe af og få ny energi på et sted, der - selv om det ikke har Manriques signatur - byder på noget mange gange bedre: selve naturen.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
LGTBI
Localidad
Frontera
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045