Charco de los Sargos

En naturlig pool i El Golfo

El Charco de los Sargos, El Charco de la Maceta og El Charco Azul udgør tilsammen et af de populæreste badeområder i El Golfo ved Frontera. Området karakteriseres ved de stejle klipper, hvis møde med havets bølger har formet forskellige naturområder, som er blevet udstyret med badefaciliteter. Dette vulkanske landskab skaber de perfekte rammer til en anderledes dag ved stranden.

En smal sti over klipperne...

Efter nogle få minutters gang på klipperne, finder vi dette sted, som er meget populært blandt lokale indbyggere. Beliggenheden er en garanti for sol næsten hele året rundt, og her kan man se en af de smukkeste solnedgange på De Kanariske Øer. Udover et velplejet picnic-område findes her flere restauranter, hvor man kan nyde El Hierros populære gastronomi.

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Las Puntas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045