Charco Manso

En vulkansk pool omkranset at havet

El Charco Manso er et magisk sted, hvor lavastrømme på tilfældig vis har formet naturlige, fantasifulde huler, broer og pools. Den bugtede vej fører os fra landsbyen Echedo til kysten, hvor vi straks får øje på en kæmpestor naturlig pool. Et perfekt sted at slappe af. Poolen ligger beskyttet af klipper, og med dens rolige og stille vand er den velegnet til badning for folk i alle aldre.

Ren natur

Hvis man er vild med at udforske havets bund, vil man nyde at bade i den dybe ende af poolen, hvor klippebunden huser et væld af arter, som man kan betragte igennem dykkerbrillerne. Dette badested er udstyret med områder til solbadning og trapper for let adgang til vandet, samt en stor parkeringsplads og en lille café. Den lidt stejle kyststrækning er perfekt til spændende vandreture, hvor man kan opleve dens charme tæt på.

Parking
Solarium
Kids zone
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Echedo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045