Embarcadero del Faro de Orchilla

En dejlig dukkert i El Mar de las Calmas

Ved Faro de Orchilla finder vi resterne af den gamle, traditionelle mole, et levn fra den livlige maritime kommunikation, som fandt sted, da fyrtårnet blev bygget. I dag anvendes molen som badebro i denne fjerne afkrog i den allernordligste del af El Mar de las Calmas. Dette sted, langt fra civilisationen, er Spaniens sydvestligste punkt. El Faro de Orchilla var i gamle dage af stor kartografisk værdi grundet fyrtårnets beliggenhed på længdegrad 0. Det er det vigtigste civilmonument på hele El Hierro.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045