La Maceta

Den ideelle naturlige pool til alle aldre på nordsiden af El Hierro

Hvis det man går efter på El Hierro er et sted at bade sammen med familien på en afslappet måde i et naturlandskab med komfortable områder, hvor man kan nyde solen, er der ikke noget at fortænke sig på. Poolen i La Maceta i El Golfo-dalen opfylder alle betingelserne, og kombinationen af sol, lava og hav giver ordet "nydelse" dets rette betydning. Bassinerne ligger på nordøen og har forskellig størrelse. De er beskyttet mod bølgerne og er blevet øens referencepunkt, når det gælder dette tilbud.

Det vigtigste badeområde i El Golfo

Selv om havet efterlader imponerende brændinger og vige, når det er i oprør, er disse bassiner ideelle til alle aldre. Det er endvidere nemt at komme til denne enklave i bil, og der er masser af parkeringsplads. Denne afkrog med metalrækværk, rummelig solterrasse og trapper kan med god ret kalde sig det vigtigste badeområde i El Golfo. Det skal blot afprøves.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045