Pozo de Las Calcosas

En unik landsby med naturlig pool på nordsiden af El Hierro

Den mest særegne landsby på El Hierro, den mindste af De Kanariske Øer, giver ikke blot mulighed for at se de gamle stråtage på mange af husene med mure af vulkanske sten, men også for at nyde en nærliggende naturlig pool med roligt vand, et mindre bassin og en stor vig, der er delvist beskyttet mod det mægtige Atlanterhav. Det er desuden også muligt at bade i det åbne hav, hvis bølgerne tillader det. De mange attributter gør det ikke muligt at slippe uden om dette område, El Mocanal, i Valverde, øens hovedby.

Ro og tradition, der vogtes af blikket fra Neptun skabt af genbrugsmaterialer

Disse huse er bygget af fiskere som sommerboliger. Selv om man kan køre i bil til højt op på klippevæggen, hvor der ligger 2 restauranter, kommer man ned til landsbyen af en behagelig, kort vej med fantastisk udsigt over havet og den snoede kyst. Sten, der er afrundet af havets erosion, tjener på mange stier som små fliser, og badestederne sættes i relief pga. tilstedeværelsen af en kuriøs skulptur udført i 2007 af genbrugsmaterialer til ære for havguden Neptun. Et sted, der er en gud værdig.

Solarium
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
El Mocanal
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045