Tacorón

Afslappende badesteder og udsigt til vulkanerne i den sydlige del af El Hierro

Denne perle ved navn Tacorón er let at komme til. Fra vejen mod El Hierros sydligste punkt drejer en afkørsel til højre lidt før den endelige destination, kystlandsbyen La Restinga. Vejen til disse naturlige pools er kort, og de er et besøg værd. Her kan man hele året rundt nyde et roligt hav midt i Atlanterhavet. Det er nemlig en god grund til, at området kaldes Mar de las Calmas, ”det fredfyldte hav”. Et uforglemmeligt syn, hvor havets blå nuancer blandes med vulkanernes sorte farve.

Hammok sunshade
Parking
Solarium
WC
Solo en verano
Roligt vand
Pet friendly
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
7
9
262
10045