El Agujero

En hemmelig skat

Disse naturlige pools i Galdar kommune er et fredfyldt paradis, hvor lokalbefolkningen nyder at slappe af. Det er en ægte hemmelig skat af naturlige pools fyldt med havvand. I dette paradis kan man betragte havbunden i forskellige dybder, mens man svømmer i et afgrænset område, der både er sikkert og familievenligt.

Et autentisk hjørne

Denne kyststrækning er et fuldstændigt autentisk område, hvor man sjældent ser turister. Det er et perfekt sted at bade eller slappe af med en gåtur langs kysten. I nærheden af El Agujero findes El Frontón, hvor den prestigefyldte professionelle konkurrence i Bodyboarding World Tour, Frontón King, afholdes. Her finder man nogle af de bedste bølger i verden til bodyboarding.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
2
9
262
10045