Las Salinas de Agaete

En naturlig pool med vulkanske rør for hele familien.

Det der mest af alt ligner en middelalderfæstning, selv om stedet er fuld af havvand, finder man på De Kanariske Øer i Las Salinas de Agaete på Gran Canaria. 3 fremragende naturlige pools, der ligger beskyttet mod det åbne hav, ligner et slot pga. de enestående betondragere, der fungerer som et brystværn, der afbøder bølgernes slag yderligere. Disse bassiner, der er forbundet af vulkanske rør, har alt at byde på, så hele familien kan nyde afslappende badning med en fantastisk udsigt til den nordvestlige klippekyst.

Let tilgængelighed i nærheden af en karakteristisk havn og landsby.

Disse bassiner har solterrasser, dykkertradition og let tilgængelighed fra den nærliggende havn i Agaete, der har forbindelser til Tenerife, og som er kendt for sine restauranter. Man kan gå eller komme i bil hertil fra El Muelle. Der er parkeringsmuligheder, og ved siden af er der en palmelund og opdyrkede haver i skærende grøn kontrast, som gør stedet endnu mere tiltrækkende. 5 minutters kørsel derfra kommer man til en landsby med etnografisk ry og et slot, der ikke er af sand, men består af pragtfuld saltvand.

Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Agaete
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
2
9
262
10045