Charco Azul på La Palma

Den mest komplette naturlige pool på La Palma

Charco Azul på La Palma er en anderledes, unik måde at nyde havet på. Dets ry voksede efter den fornyelse, der skete for ikke så lang tid siden, og som gjorde, at stedet blev tildelt en international pris i 2013 pga. af de nye faciliteter. Denne enklave i San Andrés y Sauces, en af de smukkeste kommuner på nordøen, er velegnet for hele familier, der gerne vil have hav og sol som en kontrast til det grønne i den nærliggende laurbærskov, der er en præhistorisk skov af stor værdi.

En pool med gode faciliteter, der er præmieret med Ecoplayas-flaget

Dette badeområde er blevet en rigtig naturattraktion takket være bassinets egenskaber: Det er stort og ligger beskyttet mod dønninger og kraftige bølger. Det skyldes også børnebassinet med glat bund, det lille vandfald, trapperne, rækværket, solterrassen, bruserne, omklædningsrummene, sikkerhedsforanstaltningerne, rengøringen, vegetationen og parkeringsmulighederne. Sådan så de instanser, der har ansvaret for flaget Ecoplayas 2013, på det, da de tildelte en pris til denne afkrog af La Palma pga. stedets helt unikke dyder.

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
5
9
262
10045