La Fajana

3 meget attraktive naturlige pools på den nordlige del af La Palma

På De Kanariske Øer er der mange meget smukke naturlige pools med faciliteter, men der er ikke ret mange, der giver mulighed for i løbet af få sekunder at kaste sig i et bassin og derefter i andet og til sidst i et tredje. Et af de bedste anlæg af denne slags finder man i Barlovento på det nordøstlige La Palma, og det hedder La Fajana. Gangbroerne, der omgiver dette velholdte kompleks med 3 bassiner, som er beskyttede imod stærke bølger, giver bevægelsesfrihed, så man kan nyde at bade i krystalklart, roligt vand.

Bade, spise og slappe af på et ideelt sted på La Palma

Disse naturlige lettilgængelige pools byder på parkering, solterrasse og tilstødende restauranter. Selv om det på visse dage vrimler med besøgende, og til trods for at trapperne ikke gør stedet anbefalelsesværdigt for bevægelseshæmmede, er La Fajana alligevel et godt sted til, at hele familien kan nyde at blive afkølet og frisket op igen i havet uden at være bange for havets magt og alligevel for hver meter høre lyden, lugten og smagen af hav. At komme fra en pool til en anden er en smal sag og lige så let, som det er at nyde en dejlig dag i dette hjørne af De Kanariske Øer. Et besøg, man ikke bør gå glip af.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
5
9
262
10045