Los Charcones de Lanzarote

Uberørte naturlige pools på Sydlanzarote

Naturen som arkitekt tåler slet ingen sammenligning. De uberørte naturlige pools i Los Charcones befinder sig på Sydlanzarote, 5 minutter i bil fra Playa Blanca. En samling af bassiner i forskellig størrelse, dybde og form er en fryd for øjet, når man lige har kunnet konstatere, hvordan menneskene kan udrette lige det modsatte, når man i nærheden kommer forbi det ufærdige, forladte hotel i området.

Et af de smukkeste områder med naturlige bassiner på De Kanariske Øer.

Til trods for kontrasten, eller netop på grund heraf, har Los Charcones det hele, når det gælder afslapning, læsning af en god bog, dejligt selskab eller vederkvægende ensomhed. Disse bassiner til afslappende bade eller med områder til udspring ligger knap 2 km fra fyrtårnet i Pechiguera og byder til stadighed på meget indbydende, uberørte naturlige pools. Tilkørselsforholdene ad jordvej, dønningerne fra det åbne hav og vindene, der normal blæser her, mere end kompenseres af et fortryllende naturlandskab.

Sin vigilancia
Viento
Roligt vand
LGTBI
¡Aviso!
Fare for at nærme sig kysten, især på dage med stærke bølger
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
  • Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
3
9
262
10045