Piscina Punta Mujeres

Varierede familiebassiner på Lanzarote

En 2 km lang strækning med forskellige naturlige pools, hvoraf 2 ligger godt beskyttede mod havet, gør Punta Mujeres på det nordøstlige Lanzarote til øens referencepunkt, når det gælder naturlige bassiner og pools. I denne lille fiskerby med hvide huse, der har bevaret sin helt egen traditionelle atmosfære, kan besøgende og beboere i alle aldre på disse badesteder få gode sanseoplevelser, når de nyder stedets cocktail af sol, lava og dejligt hav. Menneskets intervention ses kun i form af nogle trapper og områder, hvor man kan solbade. Resten er den rene natur krydret med salt.

Naturlige pools, hvor man bader i nærheden af fortryllende steder

Denne slags naturligt vandland fortjener helt sikkert et længere ophold, så man kan lære de eksisterende bassiner, vige og små forbjerge at kende. Tilbuddet gøres helt perfekt takket være en typisk landsbybar lige ved siden af et af de populæreste pools. Det hele vinder endvidere ved, at 2 af de mest besøgte turistcentre ligger lige i nærheden: Jameos del Agua og la Cueva de los Verdes samt restauranter og afgrænsede områder til børnene.

Environment
Byen
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
3
9
262
10045