Charco de Isla Cangrejo

En perfekt pool for hele familien

Det drejer sig om en naturlig pool beliggende i et yndigt hjørne af kysten ved Santiago del Teide, nærmere bestemt ved bebyggelsen Isla Cangrejo. Takket være en betonmur, som beskytter mod bølgerne, udgør denne pool et roligt sted at bade og nyde solen for hele familien. Gå en tur i området, og se hvordan bølgerne slår ind over klipperne, der stikker op ad havet. Det er et syn, man ikke ikke må gå glip af. Og solnedgangene er ganske enkelt et drømmesyn. En trappe giver let adgang til vandet, men man bør være forsigtig ved højvande, og når der er store bølger.”

Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045