Charco de La Laja

En vulkansk pool for alle aldre i San Juan de la Rambla

Det intenst blå Atlanterhav bliver til en subtil farvepalet i det vigtigste badeområde i San Juan de la Rambla på Nordtenerife. Charco de La Laja virker imponerende, når man betragter den fra udsigtspunktet af samme navn, og man har bare lyst til at fotografere stedet gang på gang, komme hurtigst muligt ned ad trapperne for at kaste sig ud i det klare, stille vand, lige ved det vilde hav, som bremses af den vulkanske klippe, der beskytter denne perle.

En naturlig spa med restauranter og historisk arv lige i nærheden

Omsluttet af den historiske bykerne i en af de mest attraktive landsbyer og med det bedste klima i distriktet dukker denne perle på De Kanariske Øer næsten overraskende op for enden af en af de mest travle gader. Charco de La Laja er lettilgængelig, har områder med solterrasse og 3 barer og restauranter lige i nærheden, hvor man kan få ny energi. Når man bader i bassinet, kan man konstatere, hvordan den lunefulde lava og det øredøvende Atlanterhav på en stejl kyststrækning fungerer som en uovertruffen naturlig spa.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Badning på eget ansvar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
  • Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045