Charco del Cumplido

Fredfyldte vande og adgangsrampe

”Poolen befinder sig i La Caleta de Interián ved kysten nær Los Silos, og navnet hentyder til dens aflange form. Her kan du nyde at bade i de fredfyldte vande, og en rampe giver let adgang til vandet. Du finder også de berømte naturlige saltsøer ved La Caleta. Saltværket er en familievirksomhed, som er nedarvet fra generation til generation af samme familie. Den bedste dukkert kan man få ved højvande. Poolen er kun 2 meter dyb på det dybeste sted. I nærheden af El Cumplido findes Las Damas og El Romancito, to pools, som også er fine ved lavvande, når havets tilstand tillader det.”

Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045