Charco del Viento

4 naturlige pools for alle aldre.

Hvis man bryder sig om lava overskyllet af havet og naturlige pools, så finder man her 4 af slagsen. El charco del Viento er det mest søgte badested i La Guancha og et af de fornemste bassiner med den bedste adgang på hele Nordtenerife. Selv om Atlanterhavet undertiden viser sine enorme kræfter her, giver denne utroligt smukke enklave med stærke farvekontraster mulighed for at bade i ro og fred i de forskellige vige, hvor der findes områder med sand og andre steder med klipper, hvor man kan ligge og solbade.

Badning med udsigt til Teide, bananplanter og parkeringspladser i nærheden

Til forskel fra andre naturlige pools på De Kanariske Øer er det relativt nemt at komme til denne afkrog med sol og salt. På landevejen, der fører til Icod de los Vinos kommune, og hvorfra der er en imponerende udsigt til Teide, fører en asfalteret sidevej, der skilter med navnet på bassinet, igennem typiske bananplantager til en stor parkeringsplads og til den istandsatte trappe, som fører til en sand perle, der mangedobler glæden ved at være kommet til dette sted.

Parking
Solarium
Kids zone
Sin vigilancia
Localidad
La Guancha

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045