Charco Los Chochos

En smuk naturlig pool med saltvand

”Du må ikke gå glip af dette magiske hjørne i Los Silos. Vulkansk lava har skabt tilfældige former, som udgør en smuk naturlig pool med saltvand, hvor du kan bade og nyde en helt særlig atmosfære. El Charco de Los Chochos, som ligger ved siden af El Charco de La Araña, er cirka to meter dyb på det dybeste sted og forsynet med en stentrappe med gelænder, der letter adgangen til vandet. Den er egnet til børnefamilier, og man kan bade hele året rundt, så længe havets tilstand tillader det. Derfra har man en fin udsigt til Los Acantiladis de La Culata og helt til Teide på skyfrie dage. Navnet stammer fra dengang, da bønderne kom her for at lægge deres lupinbønner i blød i saltvand for at fjerne den bitre smag, som er så karakteristisk for denne bønne, som øboerne også kalder ”chocho”.”

Parking
Solarium
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045