Charcos junto a la plaza de Puerto Santiago y las Bajas

Imponerende solnedgange

”De tilfældige lavaformationer, der når helt ned til havet, har skabt denne lille bugt, godt beskyttet mod bølgerne. Ved lavvande er det et idyllisk sted med krystalklart vand, hvor man kan tage en dukkert mellem de smukke vulkanske formationer. Poolen befinder sig ved kysten ved Puerto Santiago, Santiago del Teide, bag Hotel Barceló, og den er udstyret med en trappe, der giver let adgang til vandet. Nyd en behagelig gåtur, mens du betragter landskabet og de imponerende solnedgange. Det er vigtigt at være forsigtig ved højvande, og når der er store bølger.”

Environment
Byen
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045