Piscina natural Jover

Adgang for personer med nedsat mobilitet

”Denne naturlige pool i Tejina er et besøg værd. Her finder du en idyllisk og meget rolig plet, hvor du kan nyde udsigten til øens nordlige kyst. Poolen befinder sig ved kysten ved landsbyen Tejina i San Cristóbal de La Laguna, og den er udstyret med gode adgangsforhold for personer med nedsat mobilitet. Her kan du desuden få et forfriskende brusebad i ferskvand, som flyder direkte fra bjergene, takket være naturlige kanaler formet i klipperne igennem tiderne.”

Is accessible
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045