Piscinas naturales de Mesa del Mar

Naturlige pools er meget populære

Det drejer sig om et perfekt sted til at tage sol og nyde en dejlig dukkert i saltvand. Disse pools befinder sig ved kysten ved Tacoronte og er meget populære blandt de lokale indbyggere, der især ynder at besøge dem i sommermånederne. Dette lille turistområde har to naturlige pools, hvoraf den ene fyldes med havvand om sommeren, og den anden hele året rundt. Det er nemt at komme dertil og at parkere, men man bør være forsigtig på vejen, som går ned ad bjergsiden og har mange skarpe kurver.”

Environment
Byen
Showers
Solarium
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
1
9
262
10045