Las Niñas-dæmningen

En kunstig sø på Gran Canaria, hvor man kan nyde det dagen lang

For enhver, som søger et naturområde, hvor man kan tilbringe dagen, vil Las Niñas-dæmningen, i den centrale del af øen Gran Canaria, være helt perfekt. Denne kunstige sø er omgivet af kanariske fyrretræ og der er et stort rekreativt område: her finder man for eksempel borde, ildsteder, toiletter og parkeringspladser. Der er også et område, hvor man må campere. Der er adskillige vandrestier, som går gennem området, og gør det muligt at opleve og nyde Las Niñas Dæmningen og omgivelserne på en anden måde.

Et landskab, som spiller en hovedrolle i en tragisk legende

Las Niñas-dæmningen er også omgivet af legender og mystik: et af områdets fyrretræer er over 400 år gammelt og hovedperson i en tragisk historie, hvor en ung pige under en brand omkommer for foden af træet. Det skal tilføjes, at selvsamme fyrretræ, hvis silhuet træder tydeligt frem i landskabet ved Las Niñas-dæmningen, har overlevet flere ildebrande.

Højde
260 m
Flora interest
Catering
Parking
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
2
10
262
10045